Ирина Флорин излиза на една сцена със Саманта Фокс

Ирина Флорин излиза на една сцена със Саманта Фокс

Следващия месец клубната ни звезда Ирина Флорин ще се качи на една сцена с легендарната Саманта Фокс. Това ще се случи на партито „Диско диви“ в София, което е планирано за 24 ноември.

Изпълнителката на „Touch Me“ избрала лично Ирина Флорин да е другото лице на партито. За тази цел британката, секссимвол на 80-те години на миналия век, изгледала музикалните клипове на 15 родни изпълнители.

Ирина Флорин ще оползотвори концертното „полувреме“ заедно с китариста Христо Костов и беквокалистките Славея Иванова и Борислава Йорданова. Феновете ще имат възможността да чуят най-популярните клубни песни на родната звезда като „Мога“ и „Цвят лилав“, които са първите български денс парчета, излъчени по музикалния канал МСМ. Именно с тях Флорин придоби огромна популярност в края на 90-те години.

Продажбата на специалния комбиниран билет, който се предлага на цена от 85 лв. ще продължи до 1 ноември. Той дава достъп и до двете партита на годината в клуб „Ялта“ – с Прешъс Уилсън и диджей Дими на 17 октомври, и „Диско диви“ със Саманта Фокс, Ирина Флорин и диджей Глория Петкова на 24 ноември.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *