Деси Слава избягала от дома си на 17 години

Деси Слава избягала от дома си на 17 години

В началото на певческата си кариера, Деси Слава деляла една квартира с Емилия, тъй като живеели заедно в Димитровград, където е офисът на фирма „Пайнер“.

Макар и двете да са прекарали част от детството им в Гълъбово, общата им мечта била тази, която ги сближила. Емилия, която родом е от малкото градче заминала в тийнейджърските си години да учи в Музикалното училище в Широка лъка. Три години по-късно се отказала от това си начинание, за да подпише договор с „Пайнер“ и продължила образованието си в музикална паралелка в Димитровград, където завършила през 2000 г.

Деси Слава, която по онова време също била кандидат-звезда, се преместила в Димитровград, за да е по-близо до фирмата. Гласовитата брюнетка живяла в Гълъбово до 7-годишна възраст, иначе е родом от Раднево. След развода на родителите й се преместила при баба си и дядо си в китното селце Пет могили, където учила една година. Брат й пък избрал да остане при баща им. Когато майка й се омъжила повторно, взела Деси Слава при себе си в Хисаря.

От втория брак на майка й Деси Слава има две сестри. На 15-годишна възраст се върнала в Гълъбово, за да учи в Техникум по енергетика. Живеела при баща си, мащехата и брат си. на 17 години заради неразбирателство с възрастните избягала от дома си и останала за малко при приятелка, след което отпрашила към София.

В столицата също не се застояла дълго, тъй като решила да се установи в Димитровград, за да започне музикалната си кариера.

Двете с Емилия пазят само хубави спомени от съжителството си. Мара Отварачката пък им била съседка. Именно тя научила Деси Слава да шофира.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *