Актрисата Лиса Кудроу смята, че Матю Пери е починал от това

Актрисата Лиса Кудроу смята, че Матю Пери е починал от това

Актрисата Лиса Кудроу смята, че колегата ѝ от сериала „Приятели“ Матю Пери може да е починал заради комбинацията от лекарствата, които е приемал, и горещото джакузи.

„Макар че никой не иска да повярва, че причината са медикаментите – предписани или не, разбира се, че тази мисъл се върти в главата ѝ. Тя смята, че той трябва да е взел нещо, което не върви добре с топлата вода“, каза пред „Дейли Мейл“ източник, близък до Кудроу.

Известно е, че актьорът, станал световноизвестен като Чандлър Бинг, от години се е борил със зависимостта си към наркотиците и алкохола. В последните си интервюта той твърдеше, че от дълго време не е употребявал.

Според TMZ в дома му в Лос Анджелис, където Пери беше намерен мъртъв в събота следобед (местно време) са намерени предписани от лекар антидепресанти и медикаменти срещу тревожно. Разследващите не са открили забранени субстанции.

Като причина за смъртта се посочва удавяне в джакузито. Предстои да се извърши аутопсия.

Кудроу, която играеше ролята на Фийби в „Приятели“, казала, че смърт на 54 години не е изглеждала реалистична за никой от шестимата главни актьори в сериала. Тя е уверила, че ще отиде на погребението на Пери казала, че може да осинови кучето му.

Майката и бащата на Пери бяха първите негови близки, които пристигнаха в дома му след трагичната новина. На мястото имаше спешни екипи и полиция. Тялото на актьора беше изнесено с носилка в събота вечерта.

По-късно от семейството излязоха с кратко изявление: „Съкрушени сме от трагичната загуба на нашия любим син и брат. Матю донесе толкова радост на света и като актьор и като приятел. Всички вие означавахте много за мен и ние ценим невероятния изблик на любов“.

„Той обичаше джакузито си на открито и е толкова зловещо, че последният му пост в Инстаграм беше как той седи сам в него. Лиса и другите актьори (от „Приятели“ – бел. ред.) ще посетят службата в негова памет. Лиса обмисля да вземе любимото му куче Алфред“, каза още приятелят на Кудроу./Блиц

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *