Лора печели „Мастършеф“! Миската си отвори краката пред журито, за да грабне титлата

Лора печели „Мастършеф“! Миската си отвори краката пред журито, за да грабне титлата

Лора Асенова ще бъде новият шампион на „Мастършеф“. Това ще стане обаче не благодарение на таланта й за готвене, а благодарение на сексуални услуги.

28-годишната Мис България – Вселена 2019 от самото начало сваля открито Илиан Кустев, който е член на журито. Той изобщо не се противи на влажните й погледи и нелепи намеци за плътски наслади. Според слуховете извън ефир Лора вече е станала любовница на Илиан и двамата кроят планове за победата й в кулинарното предаване.

Считаната за красавица млада дама от Бяла Слатина е хвърлила око на Илиан не само заради победата си в шоуто, а и заради неговите немалко финансови възможности. Той е работил в някои от най-известните ресторанти в Лондон и Париж. Освен това е изготвял менюта на хора като Ерджеп Ердоган, Маргарет Тачър, крал Чарлз и др. Шеф Кустев има и ресторантьорски бизнес в България, който върви много добре.

Всичко това предполага, че Илиан е пълен с пари, а точно такива мъже иска в живота си Лора Асенова. Тя най-вероятно го е проучила, щом е узнала кои ще са членовете на журито. Макар да имат възрастова разлика от почти 20 години, Лора явно дава мило и драго да прави секс с Илиан, за да пробие в кулинарния бранш.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *