Гнусно!! Олигарх „разпори“ Славена Вътова срещу нов джип, който обаче е на негово име!

Гнусно!! Олигарх "разпори" Славена Вътова срещу нов джип, който обаче е на негово име!

Колко ниско може да падне една жена и има ли дъно, което да достигнеш, или можеш да „дълбаеш“ още и още, и още… Това се питат познати на миската Славена Вътова, която от години се е прочула като „платена държанка на богати мъже“. Че Славенчето се раздава в с@кса за пари и при това го прави умело, е ясно. Не е ясно как мъжът й продължава да я търпи…

Знаем, че тя е женена и има две дъщери от Юлиян Цолов, който работеше на Уолстрийт, но се оказа измамник с десетки дела за далавери. След като му запорираха сметките и жилището, бюджетът на семейството рязко се сви. А Славена се видя в чудо.

Тя и преди е слагала огромни рога на мъжа си и дори напусна за кратко него и децата им, за да се настани при любовника си Слави Василев преди няколко лета. Онзи обаче й се насити бързо, изрита я, а тя се върна като „препикано мушкато“ при Цолов.

Техни познати са уверени, че той я търпи само заради децата си, които обожавал. Но колко още ще търпи, при все, че Вътова се изфука с джип за 300 бона тези дни?! Да, возилото е тузарско и очевидно не е закупено с парите, които тя и семейството й в момента нямат.

Източници разкриха, че Славена е „оправила“ подобаващо столичен олигарх, който й харизал возилото срещу доста разкрепостени ласки и дори извр@щения, които поискал от Вътова. Проблемът обаче е там, че колата не била на нейно име, така че щом на онзи му писне, любовницата му ще трябва да проходи пеша.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *