Майка или баба е Калина Крумова на тези близнаци?

Майка или баба е Калина Крумова на тези близнаци?

Малко след сватбата си с актьора Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото през юни 2022 г., бившата депутатка Калина Крумова изглеждаше видимо наедряла. Но след като признание за бебе така и не дойде, тези дни Крумова хвърли бомбата в социалните мрежи като публикува две снимки на торти за бебешки рожден ден, гарнирани с мило послание към децата.

Едната от снимките е със свещичка с цифрата 1, а втората – с надпис „Добре дошли“. Тортите са за рождения ден на близнаците Дария и Николай, но дали са на Калина Крумова и мъжа й Боби Турбото, така и не става ясно.

Ако обаче наистина са техни наследници, то това означава, че Калина наистина е била бременна на сватбата си и е успяла цяла година да опази в тайна раждането на близнаците. Името на момчето обаче е Николай, както се казва и големият син на Крумова от брака й с бизнесмена Николай Филипов. Би било странно бившата депутатка да нарече с това име и втория си син.

Тортите

Макар Боби Турбото и бившият съпруг на Крумова, който присъства на сватбата им да са в близки отношения, едва ли близостта им е чак толкоз голяма, че семейството да кръсти детето си на бившия съпруг на майката. Има обаче логика в това име, ако бившата депутатка е баба на близнаците, тъй като големият й син скоро отбеляза 21 години, а и както е известно има сериозна връзка.

Порасналият син на Калина Крумова с приятелката си

И макар че младите мъже рядко стават родители на тази възраст, то Ники има примера на майка си, която го е родила на 17 години, така че би могло в семейството да е традиция да стават родители в ранна възраст.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *