Джейми Оливър отваря ресторант на 4 часа от София

Джейми Оливър отваря ресторант на 4 часа от София

Всеки, който иска да опита рецептите, приготвени от неподражаемия Джейми Оливър, скоро вече няма да трябва да пътува далеч. Както беше разкрито в наскоро стартиран акаунт в Instagram, наречен „jamiesitalianserbia“, франчайз на ресторантите на известния готвач се отваря в Белград.

В Instagram е обявен и конкурс за готвачи, бармани, сервитьори, хостеси, помощен персонал, мениджъри, директор логистика и генерален мениджър.

Рекламата гласи: „Jamie Oliver’s Italian“ идва в Белград и търси ентусиазирани, екипни играчи, които са готови да споделят страстта си с колеги и гости. Ако се разпознавате в това описание и искате да бъдете част от нещо специално, ще се радваме да се срещнем! Ще организираме ден на отворените врати за наемане на работа в Белград на 9 ноември 2023 г. Елате да се запознаете с италианската марка на Jamie и кандидатствайте за позиции, които ви интересуват“.

Мястото на бъдещия ресторант е разкрито и той ще бъде в Белград на вода. Става въпрос за нов градски център в Белград, предназначен за живеене, но и за бизнес площи за хора „с по-дълбок джоб“.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *