Разврат! Топжурналистката от bTV Ванина Недкова – сексиграчка на Емо Негъра от “Бесо”

Разврат! Топжурналистката от bTV Ванина Недкова – сексиграчка на Емо Негъра от “Бесо”

Грозен сексскандал, хвърлящ мазно петно върху репутацията на bTV зрее в столичния ъндърграунд. Сред гъзарите на хайлайфа върви упорита клюка, че репортерката на националната телевизия, която на всичко отгоре отразява работата на парламента, от няколко месеца е платена метреса на боса на клуб “Бесо” Емануил Лазаров, познат сред компаньонки, дедесари и нарко дилъри като Емо Негъра.

Единствената, която била в неведение за креватната афера с Ванинчето, е съпругата на Емо. Той със зъби и нокти пазел извънбрачното си залитане в тайна, т.к за развод не му минавало през акъла.

На друго мнение била пробивната журналистка. Нейна цел номер едно била да стане госпожа Лазарова, слагайки крехка ръчица върху милионите на предприемача. Дори в качеството си на тайна наложница тя смучела безсрамно парите на Негъра и често предизвиквала завист сред парламентарните репортери с тънки, 15-сантиметрови лачени токчета Balenciaga, мастийски минижупи на Balmain и екстравагантни сака от 5 бона нагоре. Разпищоленият й аутфит будел заслужено негодувание сред администрацията на Народното събрание, т.к. е в тотален разрез със строгия дрескод в законодателния храм.

Но подаръчета от подобен калибър били твърде недостатъчни за ценния кадър на bTV. Нейни колежки от пленарна зала я били виждали да се заглежда по скъпи коли и още по-скъпи вили в Бояна и Драгалевци.

В ъндърграунда се разнася слух за зверски скандал между Недкова и Емо Негъра, на който дребната му и кльощава сексиграчка крещяла като дрогирана, че няма да се раздели с него и не й пука какво щяла да каже жена му. До съседните сепарета достигнали истерични писъци и откъслечни реплики в стил: “Ти друга такава жена като мене няма да помиришеш бе! Коя е жена ти, бе? Кажи ще ми стъпи ли на малкия пръст тя на мене бе? Главата й ще навра в кенефа ако я видя” и прочие изречения, които никак не се връзват с отговорния й пост на парламентарен репортер и журналист в най-гледаната национална медия.

Негъра също бил вдигнал ръце от куртизанката си, а капризите й му били дошли до гуша. Той с радост щял да й тегли шута, но се боял от последващия скандал и публично опозоряване, което Ванина заплашвала да му спретне. Хванатият в капан балък се изпуснал пред авери, че Недкова заплашвала да му прати НАП и Данъчна полиция ако я зареже. Опасенията му не били никак безпочвени, защото Ванина на времето въртяла друг извънбрачен роман с висш политик, наблюдаващ финансовата сфера.

Лазаров се проклинал, че навремето бил назначил невзрачното на глед к*рве за хостеса и фейсконтрол в “Бесо”, и така я допуснал до кревата и бизнес делата си. Паметливи припомнят, че преди да пробие на малкия екран, г-ца Недкова била оборотна кръчмарска мебел и отговорностите й се свеждали единствено коя своя колежка по разврат на кое сепаре да настани. За сметка на това, тв-мадамата нямала никакви задръжки в секса и щедро давала да я бият с камшици, да я връзват, поемала всевъзможни размери на всевъзможни места и общо взето нямало перверзия, която да не задоволи. Поне така Емо Негъра я хвалел пред съдружници и другари на чашка.

Ако вярваме на душманките й в медийния бранш, пътят към славата и тв-камерите бил постлан с доста събути слипове и боксерки на важни държавни мъже, които й помогнали да се издигне на по-високо ниво. Грозните сплетни редят, че от висините на парламентарен репортер днес Ванина Недкова не изневерявала на бардашкия си манталитет – нито като изказ и речник, нито по дела.

“Всъщност тя просто денем държи микрофона, а нощем – мъжките достойнства на поредния си спонсор”, реди бивша нейна колежка от “Бесо”, потресена от безочието на новата звезда.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *