Тони Димитрова разкри: Имах връзка с чудовище

Тони Димитрова разкри: Имах връзка с чудовище

Певицата Тони Димитрова, известна още като Бургаската Бони Тейлър, взриви социалните мрежи със скандални признания. Тя разкри, че е имала любовна връзка с насилник, който е малтретирал и собственото си куче.

Тони Димитрова винаги е била защитник на онеправданите и не се притеснява да изразява мнението си по важни обществени въпроси. Този път тя се ужасила от пореден случай на насилие над кученце, което е починало. Историята я провокирала да разкаже своя лош спомен.

„Някога обичах един човек. До днес се чудя защо? Синът му доведе едно черно бездомно куче. И го искаше. Подкрепих го. Кучето живееше при тях известно време, не беше научено на нищо и се изпишка няколко пъти в апартамента им. И този, когото обичах, го пребиваше от бой! И тогава разбрах, че обичам чудовище! И всичко свърши още тогава в мен! Някой ден ще разкажа!“, написа Тони Димитрова.

Певицата уточни, че не е била тормозена от въпросния мъж, но не е искала да разкрие името му. Тя сподели, че е решила да сподели историята си, за да помогне на други жени, които са били жертви на насилие.

Тони Димитрова е преживяла няколко драматични раздели в живота си. Последната й публична връзка беше с музиканта Иван Ченов, с когото скъсаха с обиди. Преди време тя намекна, че докато са били заедно, Иван й е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала безпрекословно.

„Има неща и хора, които, ако можех да върна времето, не бих си ги причинила! Но няма такава; гума, затова съм си наложила да ги помня като бивши човеци. Ама те са пренебрежимо малко и не ми занимават мислите“, коментира Тони Димитрова.

Певицата е затворила сърцето си за мъже и сега се радва на новите си пориви в музиката. Тя е щастлива майка на дъщеря си Магдалена, която е студентка и учи за криминалист.

Коментирай във Фейсбук

One comment

  • С Димитров

    Страшни глупости, май и Тони не знае за това интервю. Как не ви е срам бе, няма за кво да пишете и ……………

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *