Разврат! К¥рви смучат и лижат Динко Пицата на о. Пукет (СНИМКИ 18+)

Разврат! К¥рви смучат и лижат Динко Пицата на о. Пукет (СНИМКИ 18+)

Показно̀ как се троши народна (в случая общинска) пара̀ направи скандалният несебърски общинар Костадин Нищелков, известен сред съгражданите си като Динко Пицата. В редакцията ни пристигнаха скандални снимки, пред които трябва да се сложи червена точка и обозначение 18+. На тях разпищоленият общинар и местен бизнесмен е полугол в плажна оргия, накацан от няколко “пеперудки” със съмнителен морал. Всъщност никак не е съмнителен – девойките са си ачик-ачик жрици на любовта, дошли с радост да похарчат в Тайланд малка част от бюджета на община Несебър, изтекъл в джобовете на Пицата.

Коконите от снимките са сред познатите имена на нощна София. Блондинката с проскубани екстеншъни е Мариета Господинова, която само през последната година си е спала вкъщи сумарно не повече от 5 пъти, тъй като през останалото време е била твърде заета да подслажда пътешествията на съмнителни чичаци от калибъра на Пицата. Другата бръмчалка се казва Светлана и не отстъпва на дружката си по скъпи воаяжи, като любими дестинации са й Дубай и Италия.

Вижте какво пише нашият читател, изпратил компрометиращите кадри: “Eто къде отиват откраднатите общински пари от небезизвестният далавераджия Динко Пицата и съдружниците му.

Общинарят от Несебър троши общински пари по скъпи дестинации за оргии с елитни проститутки и наркотици. Споделят с охота свидетели на лудите му купони. Да са живи и здрави данъкоплатците! Всеки път започва с този тост. Компаньонките споделят, че само яденето и пиенето им „става“.”

Според очевидци, оргията се е разиграла в края на миналата седмица, буквално дни преди изборите тази неделя, на които Нищелков ще се опита да прореден път да се намести на хранилката заедно с кмета Николай Димитров.

Групичката е измислила серия тарикатски прийоми да точи парите на несебърските граждани. Така например фирма, собственост на Костадин Нищелков, обслужва линии от автотранспортната мрежа на Община Несебър. Същата фирма най-нагло поискала и получила отсрочване на плащания към община Несебър и Общинския съвет начело с Румен Кулев за периода май 2021 – май 2022 година.

Същото дружество, субсидирано и от държавата, осъмна преди време с нови почти двойни цени за ученическите карти за пътуване, явно за да има кеш за диви партита по скъпите световни курорти.

Това доведе до справедлив протест на родители пред община Несебър, отразена дори от националните медии.

Дясната ръка на кмета Николай Димитров – Костадин Нищелков, е член на Общинския Съвет в Несебър повече от 10 години. За това време посредством влиянието си върху градоначалника, с когото бяха арестанти за купуване на гласове през 2019-а, успява да сложи ръка върху дърводобива, транспорта и строителството в общината.

А ние се питаме защо компетентните органи се правят на глухи и слепи за тежките далавери в община Несебър и оставя хора като Пицата да си разиграват коня под носа на МВР, Прокуратурата и КПКОНПИ.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *