Емили Тротинетката: Бях жестоко пребита от Момчил Станчев

Емили Тротинетката: Бях жестоко пребита от Момчил Станчев

21-годишната Емили Тротинетката твърди, че е била жестоко пребита от варненецът Момчил Станчев на 10 юли 2023 г. в центъра на Варна. С нея са били и нейният любим – бившият културист и участник във „Фермата“ Тихомир Рангелов, и общата им приятелка – 31-годишната софиянка Елизабет Зарева.

Според Емили, боят е бил резултат от любовен триъгълник, в който участват всички четирима. Тя твърди, че Станчев се е влюбил в Елизабет и я е заплашвал, след като тя е решила да се върне при Тихомир.

„Всичко започна оттам, че Елизабет ни каза, че не може да живее под един покрив и с мен, и с Тихомир. И поиска да ме изгони от апартамента във Варна, но Тихомир не позволи“, разказва Емили. „След това Елизабет отиде да живее при Момчил, но после се върна при нас. Тогава той побесня, започна да ни причаква пред входа, да ни следи, да ни ругае по телефона и в чатовете, да ни заплашва…“

На 10 юли Емили, Тихомир и Елизабет са били на разходка в центъра на Варна, когато са срещнали Станчев. Той започнал да ги обижда и да ги заплашва. В един момент той ударил Емили, която паднала на земята и загубила съзнание.

„Когато се свестих, бях цялата в синини и отоци. Можех и да загина, но ме спаси полицията“, казва Емили.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *