Мария Гроздева разкри разделени ли са Мария Бакалова и синът й

Мария Гроздева разкри разделени ли са Мария Бакалова и синът й

Мария Бакалова и синът на двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева – Валери, не са се разделяли.

В медиите се появиха слухове, че холивудската звезда и мачото от „Игри на волята“ са скъсали. Разлъката им станала преди повече от месец, но двойката пазела тайна, за да не трябва да влиза в обяснителен режим.
Валери Григоров и Мария Бакалова
Валери Григоров и Мария Бакалова

Причината, поради която Мария и Валери се разделили била, че актрисата не се разбирала с майката на изгората си – голямата Мария Гроздева. Двете постоянно били на нож и се налагало Валери да влиза в ролята на арбитър в споровете им.

„Няма нищо вярно в това. Аз да не се разбирам с Мария? Пълни глупости! Как си ги измислят тези неща?! Валери и Мария са заедно. Няма проблеми в отношенията им“, довери пред „България Днес“ шампионката Гроздева по повод слухове за раздялата на наследника й със звездата от „Борат“.

Наистина Валери и Бакалова вече не са толкова активни в социалните мрежи и не заливат непрекъснато фейсбук с общи снимки, както правеха в началото. Но за раздяла и дума не може да става. Двамата се обичат повече от всякога. Очаква се дори Бакалова отново да вземе в САЩ изгората си. В момента холивудската звезда е още в България, но след седмици ще стегни куфарите за Холивуд, след като стачките на синдикатите приключиха.

Чаровната блондинка и синът на Мария Гроздева са заедно от началото на годината. За връзката си те разкриха пред света навръх Деня на влюбените – 14 февруари. Запознали се на снимки. Мария била в една от главните роли, а Валери участвал като каскадьор в продукцията.

Малко след разговора ни с майката на Валери – Мария Гроздева, Бакалова и любимият й си пуснаха снимка заедно. Фотосът е от асансьора на апартамента, които двойката обитава.

„Новините от деня“, пише Бакалова и слага сърце, а Валери се плези иронично.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *