Кой й ср@ в гащите! Ваня Григорова цопна лика си върху снимки на велики българи, кметът на Люлин й бил виновен

Кой й ср@ в гащите! Ваня Григорова цопна лика си върху снимки на велики българи, кметът на Люлин й бил виновен

Преди дни кандидатката за кмет на София Ваня Григорова оскверни изображенията на велики и достойни българи, някои от тях канонизирани за светци. Цар Симеон, княз Борис I, цар Иван Александър и др. осъмнаха с плакати на считаната от мнозина за ромска перла. И това не е най-лошото! Спирконавесите не могат да се почистят! Съсипани са!

В опит да спаси малко от останалата й репутация, днес Ваня Григорова се нахвърли злостно върху кмета на район “Люлин” инж. Милко Милков, обвинявайки го, че той е виновен за съсипаните български светини. Нелепият й мотив, издържан в стил “кой ми ср@ в гащите” беше, че гафът не е дело на нейния щаб, а подъл номер на конкурент, който, видиш ли, сам залепил плакати на Ванчето върху образите на Княз Борис и Иван Александър.

Редакцията ни се свърза с кмета на район “Люлин” за право на отговор. Ето какво отвърна инж. Милков на нелепите обвинения, изречени от Григорова:

Уважаемата г-жа Ваня Григорова, кандидат за кмет на град София, обвинява мен, районния кмет на Люлин, в конспирация и опит за злепоставяне?!

Първо, г-жо Григорова, умишлено не Ви упоменах в днешното ми възмущение – публикация в мрежата сутринта, защото съм разумен човек и знам, че Вие не си лепите сама плакатите, въпреки че целият Люлин е облепен с Ваши плакати – стълбове, огради, подлези, спирки и прочее! И то в пълен противовес с правилата, а после се харчат общински пари за почистване!

Второ, спирконавесите не са снимани вчера, а са извадени снимки от проекта „Велика България“, който започнахме преди години и го има в мои публикации и отчети, ама си трябва четене!

Трето, освен, че съм буден гражданин, съм и публична личност и в профила ми от рано сутрин заваляха сигнали от хора, чакащи автобусите! Ами да, ядосах се и изразих гражданската си позиция!

Четвърто, ако бях безпринципен човек, щях да скалъпя нещо на опонента ми от ПП, а не на Вас, поне такава е социологията!

Пето, аз също съм носил последствия от действията на екипа ми и в такива ситуации беше достатъчно да сведете глава и както и направиха, да изчистите спирконавесите!

Шесто, но не на последно място, пиарът Ви за този гаф е абсолютно погрешен!

Редакцията ни очаква разумно обяснение и извинение към софиянци от страна на Григорова, която оскверни един голям проект, създаден за гордост на софиянци.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *