Фотошопът не спасява Андреа

Фотошопът не спасява Андреа

Състоянието на Андреа става все по-тежко, а след последната й изцепка, направо излезе от контрол. Близките и почитателите й отчаяно се питат какво се случва с нея, а мнозина смятат, че е спряла да си пие хапчетата.

Както самата тя беше признала навремето, след раздялата с Кубрат Пулев е изпаднала в жестока депресия и се е наложило да взима антидепресанти.

Някои предполагат, че певицата е спряла лекарствата, за да не пълнее, тъй като от някои от тях настъпват промени в организма и се качва на тегло. А знаем манията й за слабост, към която отдавна се стреми и залага на фотошопа да я показва перфектна към феновете, които все още са й останали, пише „Телеграф“.

Андреа обаче не осъзнава, че сама ги отблъсква от себе си с поведението си. Последната й криза беше преди броени дни, когато тя пусна публично видео, на което плаче в истерия и нарежда несвързани думи, но на английски. Явно е, че това е послание към някого и затова го реди на чужд език, но лицето й, излъчването й, съсипания й вид, говорят много.

Да, Андреа още не може да преодолее Кобрата, каквото и да говори по въпроса. Действията й показват, че е все по-зависима от него и миналото им. Дори самият Пулев се намеси и призна неотдавна, че се тревожи много за бившата си.

Това, че има жена и две деца не му пречи да уважава и да цени Андреа, с която са били заедно толкова време. „Тя трябва да си помогне сама, да се лекува, да се спаси“, казва боксьорът

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *