Антон Хекимян се облекчава по малка нужда

Антон Хекимян се облекчава по малка нужда

Папараци засякоха Антон Хекимян да се облекчава по малка нужда в писоара в столичен мол. В оживения магазин без свян той не ползваше кабинките, а откритите писоари, където посетител на мъжката тоалетна може да го види.

Случката е от 2017 г. Старозагорецът, който тогава будеше зрителите на „Тази сутрин“, няма никакъв свян и въпреки, че е популярно тв лице не се притеснява да ползва писоара в мъжката тоалетна. И то в огромен столичен мол с много посетители, където всеки клиент от силния пол може да го изненада в гръб и да надникне в най-интимната му физиология.

Вместо да влезе в кабината и да се усамоти докато си върши малката работа, водещият направо сваля ципа над писоара и дори не се оглежда дали е привлякъл любопитни погледи към мъжкото си достойнство, става ясно от кадрите.

Хекимян няма притеснения и за хигиената в тоалетната на мола, защото докато си върши работата е оставил току-що взетата от популярен бутик покупка директно на земята. Все пак няма да я ползва той – става дума за дамска чанта на популярна марка, която избра грижливо, преди да посети тоалетната.

И въпреки, че я остави на съмнително чистите плочки, все пак водещият не е докрай скаран с хигиената, защото след писоара се отправи към мивката и си изми ръцете. И добре, че го направи, защото от там директно се отправи към една от закусвалните в мола и набързо погълна голяма порция суши, служейки си умело с клечките.

Хекимян половин час обикаля скъпия бутик, докато избере дамска чанта, която плати в брой.

Водещият заряза скъпата покупка върху мръсния под в тоалетната, докато си вършеше работата в писоара

Хекимян не се притеснява, че е известен и разкопчава ципа публично, вместо да ползва кабинка.

Източник Пик.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *