Три зодии имат особено нисък шанс за брак

Три зодии имат особено нисък шанс за брак

Всяка зодия има различен характер, предпочитания и нужди. Те се отнасят и за връзки и бракове. Според астролозите три зодии имат особено нисък шанс за брак. Причината е в тяхното разположение.

И така, кой не е предопределен за брак?
ЛЪВ

Зодия Лъв е първи в списъка. Като роден лидер и изключително упорит човек, той цени своята независимост и свобода преди всичко. Той трудно прави компромиси и далеч не е романтичен. Той се фокусира предимно върху себе си, така че ще му бъде трудно да намери някой, който напълно да приеме това.
БЛИЗНАЦИ

Най-добре се чувстват в собствената си компания. Имат нужда от много свобода и волност. Те свързват сватбата със загубата на тези две неща, така че ще мислят за това много пъти, преди да решат да се оженят. Много е вероятно те в крайна сметка да предпочетат да бъдат сами.
ВОДОЛЕЙ

Най-интровертният знак от зодиака. Той не се отваря лесно към другите и избягва присъствието на хора. Той обича да е сам със себе си. Тъй като се чувства най-добре, когато е сам, водолеят не се притеснява да мисли за женитба или за постоянна връзка.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *