Взрив: Лоша поличба на моминското парти на Златка Райкова! (сащиса мрежата

Взрив: Лоша поличба на моминското парти на Златка Райкова! (сащиса мрежата

Едно от най-разюзданите момински партита спретна бившата плеймейтка Златка Райкова. Друго не сме и очаквали от нея, разбира се… Всичко бе така, както подобава, като не беше пропуснат и стриптийзьорът. За да бъде все пак спокоен бъдещият съпруг на Златка – този, който се събличаше пред нея и гостенките й, беше гримьорът Цецо Андреев.

Едва ли има мъж, който би изревнувал от Цецо (по обясними причини), така че блондинката си „върза гащите“. Самата Златка едва не се разчекна на партито си, полято обилно с алкохол. Купонът беше организиран от приятелките й Светлана Гущерова и Андреа като всички бяха облечени в халати.

Партито бе ситуирано в апартамент, украсен целия с балони, но… наблюдателни моментално изцвилиха от ужас, защото видяха лоша поличба в него. А именно – сещаме се, че младоженецът не бива да присъства по никакъв начин на моминско парти, а Карен Хачатрян се вмъкна там инкогнито…

Сладките, които се поднасяха на мацките, бяха всички до една украсени с главата на Карен. Арменецът бе забоден на всеки мъфин, което накара по-суеверните да упрекнат Златка, че е постъпила адски безотговорно към бъдещия си брачен живот. Дано да не е така, разбира се!

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *