Илиян с второ дете от Джулиана Гани, въпреки че са разведени. Теодор е в шок!

Илиян с второ дете от Джулиана Гани, въпреки че са разведени. Теодор е в шок!

Джулиана Гани се озова в изходна позиция. Въпреки че се раздели със скандал с Илиян Найденов и се разведе с него, той продължава да участва активно в живота й.

Оказва се, че вторият син на Джулката по закон е дете на бившия й съпруг. Дори фамилията му е вписана Найденов.

Причината е, че детето е родено по-малко от година след развода между Джули и Илиян. В такива случаи то се приписва автоматично на бившия съпруг, освен ако майката не се е омъжила отново.

Гани и настоящият й партньор Теодор нямат брак, което в случая се оказва решаващо. Ето защо детето се води на Илиян и даже той е длъжен да плаща издръжка на Мис Силикон 2013.

Тео бил направо в шок, тъй като не бил наясно с този закон и го научил чак при раждането на детето, когато не го вписали с неговата фамилия. Полицаят обаче се зарекъл, че няма да остави нещата така и ще си потърси правата в съда.

По всяка вероятност съдът ще постанови ДНК-експертиза, за да присъди бащинството на Теодор. Всичко това обаче ще отнеме време, което ще удължи кошмара на полицая от Велико Търново.

Припомняме, че Джулиана Гани има два развода зад гърба си, въпреки че е само на 32 г. За да не урочаса новата си връзка, този път реши да не бърза с брака, но това се оказа фатално.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *