Този път я оплескаха: Новата чистка в Би Ти Ви вдигна на масов бунт зрителите! (спират да гледат медията

Този път я оплескаха: Новата чистка в Би Ти Ви вдигна на масов бунт зрителите! (спират да гледат медията

Масов бунт на зрителите срещу Би Ти Ви накара ръководството да побелее от ужас, но гафът вече е направен. Хиляди се заканиха и дори тържествено се заклеха, че спират да гледат „гадната продажна телевизия“, след най-новата „чистка“ в ефира.

Не, за радост не е „отсечена главата“ на още някой водещ, както направиха през лятната отпуска и пратиха в „пенсия“ Жени Марчева, Диана Любенова и други, но настоящата промяна е много по-брутална за зрителите. А именно – телевизията обяви, че спира да излъчва турските сериали, както го правеше години наред.

Знаем, че най-гледаното време по Би Ти Ви беше именно това от 20 до 21-21,30 часа, когато всяка делнична вечер се въртяха хитови турски сапунки. Да, мнозина пищяха срещу тях, но е факт, че гледаемостта им удари тавана. Днес обаче се оказа, че в праймтайма сериали не се предвиждат – не и турските.

Вероятно Би Ти Ви ще излъчва нашенска продукция, в което няма нищо лошо, но дано е качествено. Маса от зрители обаче, сред които предимно жени, ревнаха и креснаха, че край – за тях тази телевизия повече не съществува и няма да й натиснат копчето дори.

„Аман от вас и вашите простотии! Не стига, че новините ви нагласени и съобразени с наставленията на еди кой си, ами сега и единственото хубаво нещо, което гледахме и което показваше нормална игра, нормални човешки отношения, ще бъде спряно. Позор! Гледайте си се сами!“, гневят се зрителките.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *