Евгени направи услуга на Елена: Ето кой се оказа новият й мъж! (хейтърите си хапят Д-то

Евгени направи услуга на Елена: Ето кой се оказа новият й мъж! (хейтърите си хапят Д-то

Кой да предположи, че Евгени Генчев, заради когото Елена от „Ергенът“ проля кофи със сълзи, ще бъде човекът, който ще й „доведе“ любовта?! Но да, така се случи и това призна самата Елена Сергова в онлайн пространството като каза едно огромно „Благодаря!“ на пианиста.

„Няма да отричам, че преживях тежко отказа на Евгени и това, че ме отхвърли заради Валерия. Имах чувства към него, но ударът ми показа колко силна мога да бъда и ме срещна с моя си човек. Радвам се и за Евгени и Вал“, каза Сергова.

Оказа се, че тя е ударила джакпота с новия си мъж, който е успял архитект и първи я зърнал в предаването. Точно заради силните й чувства към Генчев, които Елена не криела, той решил да я потърси и да се запознае с нея.

„Той има познат оператор, който беше в екипа на формата и го е помолил да ни запознае. Онзи обаче не го направи близо година. През това време излизах по срещи с мъже, но нищо не се получаваше. И се сетих да го попитам какво стана с онзи мъж, който искаше запознанство“, смее се Елена-Антоанета.

Първата им среща била като по филмите – продължила три дни – буквално. „И, да – връзката ни далеч не е перфектна, но точно това й е хубавото. Опознаваме се бавно и преодоляваме всичките си различия с разговори, което е прекрасно“, казва Елена.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *