Светлана Гущерова: Ще вия от глад, но Християн е само за мен! Такъв мъж (толкова дебел) не се изпуска

Светлана Гущерова: Ще вия от глад, но Християн е само за мен! Такъв мъж (толкова дебел) не се изпуска

Светлана Василева, Гущерова по съпруг, е от тези жени, които не ги интересува нищо друго, освен охолният жияот. Посвещават цялото си съществуване в постигането на тази цел, но понеже ги мързи да работят, просто си намират мъж, който да им плаща всичко.

Жертвите, които Светлана е направила, за да бъде с Християн Гущеров и да продължава да е с него, са брутални. Плеймейтката е склонна към напълняване, неслучайно е била закръглена в училище. Затова от години гладува.

Г-жа Гущерова сама призна в социалните мрежи, че в 20 часа от денонощието не яде нищо. В останалите 4 консумира само риба и бяло месо.,

Светлана е убедена, че повече няма да може да си намери толкова богат мъж и затова не спира да ражда от него, както и да поддържа слаба фигура си. Според слуховете, макар че яде за трима, Християн държал жена му да е изящна на външен вид.

Младото семейство показва нагледно какво е мързел. И двамата родители не работят нищо, а са на издръжката на Добромир Гущеров, който няма как да остави внучетата си гладни.

Светла се е зарекла, че няма да изпусне Християн и затова гладува. Предвид теглото му обаче, лесно може да го изпусне, шегуват се недоброжелателите на семейството.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *