Попиляха Гатьо от „Игри на волята”, че се прави на мъжкар, а плува със спасителна жилетка (Подиграват му се, че е селски тарикат)

Попиляха Гатьо от „Игри на волята”, че се прави на мъжкар, а плува със спасителна жилетка (Подиграват му се, че е селски тарикат)

Трима мъже от племето на „Гладиаторите” пожелаха спасителни жилетки защото не могат да плуват. Бившият капитан на племето Гатьо, мускулягата Николай и Даниел без да се срамуват навлякоха спасителните пособия за да атакуват понтона.

Тази срамна случка предизвика всеобщ смях сред зрители и другите участници, но и сред останалите гладиатори. Срамно е това, че Гатьо критикува младежите в племето, че не са истински мъже. А момчетата са отлични във водата, успяват и в другите битки.

Невъздържаното и грубо поведение на Гатьо изкара нервите на публиката. Които се възмущават от това, че се мъчи да превърне Игрите във войнишка казарма и коментират: „Тоя Гатьо голям фукльо, от къде го изкопахте!”, „Гатьо олицетворява селски тарикат!”, „Гатьо неглижира всички, които го превъзхождат, голям комплекар и егоцентрична личност!”

Когато скочи във водата бодигарда бе под охраната на всички плувци, като се видя, че му е трудно и несръчно пляска с ръце. Но макар, че плувците с жилетки забавиха племето си накрая все пак се окичиха с победата, въпреки, че станах за резил и пред публиката и пред останалите участници в „Игри на волята”.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *