Aлександра Богданска претърпя инцидент с детето

Aлександра Богданска претърпя инцидент с детето

Инфлуенсърката отново изпадна в премеждия на пътя. Тя се натресла в бордюр и счупила бронята на колата, когато прибирала сина си от детска градина. Много в ръцете на моделката преживя червеният Dodge. За втори път се случва подобна случка. В началото на тази година беше първата катастрофа. Тогава Александра прие нещата доста позитивно и бързо излезе от ситуация. Залепи бронята с тиксо и продължи по пътя.

Самата тя разказва, че този път доста се е паникьосала. Три неща са й помогнали да излезе от ситуация. Едно от тях било сина й Габриел, който казал, че всичко ще е наред, защото са здрави и са заедно. Също една жена я догонила и й казала, че е страхотна, без да я познава. Прочела и мило съобщение от последовател в Инстаграм, благодарение, на което успяла да вдигне духа си.

На Алекс не й върви с колата, може би защото е подарък от бившия й съпруг. Все попада на инфарктни ситуации с нея. Редовно Градска мобилност я закопчава и я превърна в основен източник на доходи. Но и не можем да пропуснем факта, че Богданска не може да кара.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *