Нов член в семейството на Мариана Попова и Плачков, щастието им е безкрайно

Нов член в семейството на Мариана Попова и Плачков, щастието им е безкрайно

Мариана Попова и Веселин Плачков развълнуваха много мрежата с това, което направиха. Вълнението обаче, е най-вече за тях, защото отскоро те вече са още по-голямо семейство, след като осиновиха женско кученце, изстрадало жестоко преди това.

Нещо повече – благодарение на звездното семейство малката Мила оживя, проходи и си намери нов дом, както става ясно и от поста на певицата в социалните мрежи.

„Следя историята на Мила от много време, милото клетниче, пребито, осакатено, но въпреки това, боец!!!! Мила е вече при нас и ще я обичаме безкрайно“, написа изпълнителката, споделяйки и поста на клиниката, от която са взели кученцето. Там се казва следното:

„МИЛА УСПЯ! УСПЯ ДА НИ СЕ ДОВЕРИ, ДА ОЖИВЕЕ, ДА ПРОХОДИ, ДА ОБИЧА И ДА НАМЕРИ ДОМ. Невероятното семейство на Mariana Popova и Веселин Плачков ОСИНОВИХА Мила. Те отговорно подписаха договор за осиновяване в клиниката и й бе поставен ЧИП на името на нейната бъдеща мама Мариана.

НЯМАМЕ ДУМИ, С КОИТО ДА ИМ БЛАГОДАРИМ. Постъпката им към Мила е безценна, те днес промениха света на едно клетниче. Мила вече има огромно семейство и ние се прекланяме пред добрите им сърца. Благодарим ви, Осиновители мили. Мила успя! Успяхме всички ние ЗАЕДНО ЗА НЕЯ.“

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *