Цвета Караянчева помете участници в ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА

Цвета Караянчева помете участници в ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА

„Кърджалийското барбекю е по-хубаво и от американското. Пръстите си облизах“. Това каза бившият кмет на Каварна Цонко Цонев за месото, което бе приготвила бившата председателка на НС Цвета Караянчева в „Черешката на тортата“.

Тя бе главното действащо лице в предаването. Останалите оценяващи ястията й бяха – д-р Антония Първанова и Дора Янкова, бивш кмет на Смолян.

„Показвам богатството на българската кухня и се смятам за професионален аматьор. Предлагам на гостите си традиционно меню с характерни за Родопите специалитети“, обясни за вечерята си Караянчева.

Тя изненада гостите си с приятелска атмосфера и вкусни предложения, приготвяйки любимите си семейни рецепти. Богатото традиционно меню включи няколко предястия, рулца от червена леща и булгур, пилешки „близалки“ и вкусно изкушение за десерт – „такос чийз кейк“, който се яде с ръце и е рецепта от свекървата на Караянчева, пише Мерица.

Специален гост на вечерята бе един от българските заместник-кметове. Цвета Караянчева сподели с гостите си и интересни истории от своята политическа кариера, сред които акцент бе изключителната среща с бившия японски император Акихито и неговата съпруга.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *