Интересен завършек на „Игри на волята“

Интересен завършек на "Игри на волята"

Племето на Гладиаторите спечели втората териториална битка в “Игри на волята“ 5. След като набраха огромна преднина в първата част на трасето с помощта на добрите си гребци и плувци, мъжете грабнаха победата и ще живеят в луксозната Резиденция следващата седмица.

На второ място в съревнованието за територия, което тества ключови за играта умения на участниците в многокомпонентно трасе, останаха Старейшините, предвождани от новия им лидер – модела Благомир Мастагарков. Най-опитните играчи за първи път ще стъпят в Стопанството, където ще се наложи да работят за прехраната си.

За втора поредна седмица Амазонките ще трябва да оцеляват в тежките условия на Дивата река. Племето, начело с шампионката по кикбокс Албена Ситнилска, завърши последно и не успя да скрие разочарованието си след втората поредна загуба на териториална битка. Амазонките се представиха много равностойно срещу Старейшините, но експертите в пъзелите от сините Момчил Василев и Виолета Стайкова ги победиха на финалната права.

На истински оспорвана капитанска битка ще станат свидетели зрителите на “Игри на волята“ 5 в следващия епизод на екстремното риалити по NOVA. Брокерът Цветелин от Гладиаторите ще премери сили с опитните спортисти Ситнилска и Мастагарков, а изкушението за спечелилия ще е голямо.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *