Щерката на Мадона по зърна и гърди, изложи се с прозрачна рокля

Щерката на Мадона по зърна и гърди, изложи се с прозрачна рокля

Много деца на знаменитости, демонстрират своите изключителни способности още на ранна възраст и постигат успешни кариери като големи хора вече. В случая с Лурдес Леон, обаче, въпреки че е на вече почти 30 години, тя остава известна единствено с това, че е „дъщеря на Мадона“.

Въпреки това, Лурдес се опитва да набира популярност и със своите необичайни и скандални постъпки. Преди време тя сподели снимка от червения килим, на която смело изразяваше своята идентичност с космати подмишници.

През 2018 година тя се пробва в модната индустрия като модел, като дебютира на шоуто Gypsy Sport по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Оттогава участва в няколко рекламни кампании и дефилира на модния подиум. Въпреки този успех, не всеки се осмелява да я включи в големи събития и проекти поради нейната ексцентричност.

Независимо от това, трябва да признаем, че Лурдес Леон знае как да привлече внимание към себе си. Тя отново доказа това на представянето на Victoria’s Secret „The Tour“ в Ню Йорк, където събра погледите на всички на червения килим и привлече вниманието към себе си, засенчвайки включително и известни личности като Джиджи Хадид и Емили Ратайковски.

Дъщерята на Мадона избра да носи изчистена и изцяло прозрачна рокля, която подчертава формите й. Тя не се притесни и от липсата на сутиен.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *