Красавицата Виктория се превърна в най-мразения участник в „Игри на волята“ 5

Красавицата Виктория се превърна в най-мразения участник в "Игри на волята" 5

Виктория Иванова, която още с първата си поява на малкия екран изнерви зрителите на „Игри на волята“, определено се превръща в най-мразения участник.

Варненката през цялото време при заснемането на визитката се притесняваше дали ръцете ѝ не изглеждат дебели, но след като нейният отбор се оказа на Дивата река, изведнъж сдаде багажа. Блондито директно обяви, че не знае дали ще издържи на студа, глада и животните и не спря да мрънка на съотборничките си, които са подложени на същите трудни условия. Зрители се зачудиха дали не е сбъркала „Игри на волята“ с „Ергенът“.

Загубата на Амазонките, с капитан златната медалистка в самбото Мария Оряшкова, ги обрече на седмица, изпълнена с много трудности. Те ще спят на открито на Дивата река, където няма да имат нито храна, нито огън. Тежките условия вече оказват влияние върху част от участничките, които не са свикнали да живеят без удобства. Заточените на изоставен плаж играчи от племето на Изгубените са единствените, за които пребиваването в предаването е на ръба на възможното.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *