Отвратена! Жената на Енчев от популярния дует проговори за позора на мъжа си

Отвратена! Жената на Енчев от популярния дует проговори за позора на мъжа си

Жената на Енчев, от популярния дует „Румънеца и Енчев“ е, отвратена

Цветелина Енчева, съпруга на Георги Енчев от известното дуо, изригна срещу материал в столичен таблоид. Съпругата на певеца е бясна, че в писанието обвиняват мъжа й за непочтен данъчен платец.

В статията сочат бизнесмена и музикант като измамник, който дължи седем бона на НАП, но продължава са точи солидни субсидии от държавата за различни образователни и спортни проекти за младежи.

„Писанията не отговарят на никакви достоверни факти. Подобна информация не е публична. Не се знае и кой се е добрал до нея“, твърди съпругата на дуетния партньор на Адриан Рачев-Румънеца.Енчева обаче не отрече с категоричност дали мъжа й наистина не е данъчен измамник.

Тя само подчерта дебело, че те вече осъществяват проекта и има злобари, които искат да съсипят „доброто начинание и намерения“.

Съпругата на Енчев демонстрира безгрижие, като заяви, че за такива „дребни неща“ няма да търси правата си в съда.

„Умните и интелигентни хора няма да се подлъжат по подобни гнусни писания. Лошото е, че имаме три дечица и те страдат от тези измислици“, бясна е все пак Цветелина Енчева.

Тя разкри още, че възстановяване на емблематичния дует не е измислица, а реалност. Румънеца и и Енчев вече имали четири съвместни участия.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *