ЦАРЕВО: Морето глътна съдийката и дъщеря й

ЦАРЕВО: Морето глътна съдийката и дъщеря й

Потопът е отнесъл в морето днес по обед обичаната ветеринарна лекарка д-р Даниела Йорданова. Тя е дъщерята на председателя на Районния съд в Царево Мария Москова, за която по-рано днес бе съобщено, че е изчезнала с колата си след невиждания потоп в Царево.

Дъщерята и майката са били в малкия Нисан Джук, който е отнесен от приливната вълна в дерето по алеята в кв. Василико. И двете жени продължават да са в неизвестност, съобщава „Флагман“.

Фактите около 22 часа днес са следните: Към 18 часа тялото на една от тях е било изхвърлено от морето – много близо до брега, наблюдавано е около 10 минути, докато прииждащата все още вода го е повлякла обратно навътре. От далечина 150 – 200 метра е било невъзможно да се установи коя е от двете жени.

Ветеринарния кабинет „Цезар“ на д-р Даниела Йорданова в непосредствена близост до прииждащата от високото вода в посока морето. Нисанът на лекарката е бил паркиран в близост.

Семейната къща се намира по диагонал – срещу кабинета. Двете жени са успели да се качат в Нисана и да търсят спасение, но по необясними причини са поели надолу към кв. Василико, където пороят отнася колата директно в морето.

На крайбрежната алея в кв. Василико към 21 часа бе изхвърлен от вълните мъж. Не може да се проведе оглед в тъмното. Той ще бъде извършен утре. Не може да се каже чие е тялото. Кризисният щаб в община Царево е засипан от десетки сигнали за хора, които са в неизвестност и не може да се установи кой от тях е реален и кой е подаден в пристъп на паника.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *