Радина Червенова и Спас Кьосев разтърсиха БНТ

Радина Червенова и Спас Кьосев разтърсиха БНТ

Вълнуваща среща в ефира на „Преди обед“ по bTV легендарната новинарска двойка Радина Червенова и Спас Кьосев. Водещите на „По света и у нас“, които бяха заедно на екран всяка вечер в продължение на 15 години, определено не са изгубили химията помежду си.

Радина и Спас споделиха радостите и трудностите на съвместната им работа с може би най-подходящите хора – ефирната двойка Сашо Кадиев и Деси Стоянова, които имат още 4 години, за да достигнат тяхното постижение. И едните, и другите признаха, че са ги събрали без тяхно съгласие, защото така показали т.нар. фокус групи от зрителите.

След толкова години, Червенова се извини в ефир на Кьосев за начина, по който го посрещнала в новините на БНТ. Не стана ясно какво има предвид, но очевидно не е било добре. Спас пък скромно призна, че всичко е в миналото. „Аз бях възхитена от него, нищо не му личеше, имаше каменна физиономия“, коментира Радина. Кьосев пък призна, че това е било целта му. Той дори се шегувал, че в БНТ му плащат, за да не му личи.

Както знаем, докато Червенова прави рубрика за човешките отношения в „Преди обед“. Спас Кьосев пък е избрал съвсем различна кариера. „Като ме питат какво работя колеги журналисти, отговарям „дилър на съдържание“. Раста и не знам къде е таванът. В БНТ растях, но имах чувството, че съм минал тавана“, коментира той. Бившият новинар все пак е благодарен на „телевизията-майка“, защото работата му там му е дала възможност да обиколи света.

Кьосев в момента е част от стартъп асоциация. Той обясни, че колегите му са бизнесмени, които се конкурират с други фирми на световния пазар. Но заедно с това те не са като по-старото поколение български бизнесмени и не ходят с охрана, пише Вихрогон.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *