Цяла България се разочарова от ЕРГЕНЪТ 2

Цяла България се разочарова от ЕРГЕНЪТ 2

С наближаването на старта на романтичното риалити „Ергенът“ от формата все повече открехват завесата. Досега известно и познато бе лицето само на Евгени Генчев, за чиято любов и сърце предстои люта битка между 25 участнички.

Вече видяхме и лицата на повечето от претендентките и някои от тях се оказаха разпознаваеми за някои фенове на предаването. Една от тях е Айлин Бобева, изявяваща се като модел и инфлуенсър. Освен това дамата е и медалистка от световно първенство по Шотокан Карате До.

Освен нея разпознаха и поп фолк певицата Джия с истинско име Гергана Анчева. Малко хора са чували за нея, освен може би върлите й фенове, но това ще се промени със старта на един от най-гледаните романтични формати.

Първото всеобщо мнение, което изразиха зрители, е че в общи линии не се различават по външен вид с тези участвали миналия сезон, но може би не сме видели още всички. Най-вероятно голямата изненада е запазена за старта на предаването.

Оф, претендентките ми се виждат отново по калъп еднакви, изкуствени и неоткрояващи се с нищо друго освен фалшива външност. Така ли няма една нормална?

Малко остава до старта и ще видим дали ще се появи Ваня Щерева, каквито слухове се носеха още с обявяването на кастинга за новия втори сезон.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *