Атанас Колев припечелва на паркинг

Атанас Колев припечелва на паркинг

Рапърът Атанас Колев сподели в Инстаграм, че е започнал нова работа на паркинг и това първоначално накара последователите му да онемеят.
Шегата си я бива, ако става въпрос за първи април. Но сега на никого не му се стори забавна новата професия на гаджето на певицата Лидия.

„Започнах работа като лампа на паркинг, тук съм на първия ми работен ден“, пише Наско Колев към фотото. Феновете му обаче са се заиграли с текста и изглежда, че доста момичета искат Наско да им свети. „Супер си, ела да ми светиш вкъщи“, „Нямам лампа в спалнята. Ела да поработиш малко при мен“, „Няма да откажем по едно осветление и във Велинград“, „Наско, ела малко да ми посветиш и на мен“, гласят малка част от палавите асоциации и желания на разкрепостени фенки, които канят Наско директно в домовете си.

За тяхно огромно съжаление Наско няма да ги посети, тъй като е доста сериозно обвързан с певицата Лидия. Двамата не крият любовта си и се опълчиха дори на Галин, който е продуцент на певицата и твърдо против взаимоотношенията й с варненския рапър.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *