Човек, който е бил „отвлечен от извънземни преди 50 години“, твърди, че е предупредил света за пандемията и други беди

Човек, който е бил „отвлечен от извънземни преди 50 години“, твърди, че е предупредил света за пандемията и други беди

Рибар, който твърди, че е бил „отвлечен от извънземни преди 50 години“, казва, че е бил предупреден за пандемията. Той я нарича „чумата“.

68-годишният Калвин Паркър твърди, че досега е пазел тези „видения“ за себе си. Страхува се, че твърденията му ще се сбъднат, съобщава The Mirror.

Той вярва, че НЛО е кацнало близо до бреговете на река в Паскагула, Мисисипи. По това време той е бил тийнейджър. Тогавашният 19-годишен Калвин твърди, че той и неговият приятел са били грабнати от странни същества. Описва вида им, че имат нокти като на омар, заедно с носове и уши като моркови.

Паркър казва, че са му били показани ужасни събития от миналото на човечеството по време на близката му среща през 1973 г. Той каза: „В момента има чума.

„Разбира се, винаги е имало някакъв вид чума от началото на времето, но от това, което видях, тази става още по-лоша.“ „Това беше причинено от човечеството, което е много лошо, защото Бог ще ни даде урок и ще стоим настрана, преди да се върне и да ни помогне.“

„Човечеството е загубило вяра и не желае да помага на другите.“

Британският изследовател на НЛО Филип Мантъл, който публикува книгата на Калвин „Паскагула, най-близката среща “, споделя: „Калвин намира за много трудно да обсъжда този аспект от срещата си, наричайки я проклятие“.

Калвин, който се бори с рака, разкри така наречените „видения“, които е имал преди почти 50 години.

Говорейки за това, че бил на борда на НЛО, твърди: „Както някои от вас знаят, имах преживяване, близко до смъртта, докато бях на борда на този кораб. Това беше, когато кръвта ми беше източена от мен и след това заменена. Тогава ми бяха показани неща, неща от миналото, настоящето и бъдещето.“ Той добави: „Предполагам, че може да се нарече това проклятие. Оттогава имам големи здравословни проблеми. Бавно преодолях повечето от тях.

„Нямаше да говоря за това сега, ако не бях видял някои от тях да се сбъднат. Със сигурност не искам хората да си мислят, че съм медиум, защото не съм. Може би ми беше връчено проклятие или това можеше да е начин да помогна за спасяването на нашата планета. Но това адски ме плаши не заради мен, а заради бъдещето на всички нас. Времето ми тук на земята почти изтече. Не бих искал да си тръгна оттук, знаейки, че може да има нещо, което мога да направя, за да

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *