Жени, следвайте тези стъпки и мъжът ще остане с Вас – завинаги! Полезно

Жени, следвайте тези стъпки и мъжът ще остане с Вас – завинаги! Полезно

Всяка жена иска нейният любим да я носи на ръце във всеки смисъл на фразата. И разбира се, често по-силната половина от човечеството с удоволствие ще направи това, но само ако жената започне да уважава и отчита неговите нужди. Има някои важни неща, които всеки мъж цени. Ако ги спазвате дами, то със сигурност ще имате щастлива връзка с половинката си.

Способността за подкрепа – опитайте се да го хвалите по-често, подкрепяйте мъжа до себе си, когато е в затруднено положение. Искрената подкрепа в трудни моменти, ще се изплати стократно. Когато времето настъпи, партньорът Ви няма да забрави подкрепата и ще сложи целия свят в краката Ви.

Уважавайте свободата му. Дори ако един мъж се е оженил за своята избраница, това не означава, че той се е разделил с всичките си хобита и това, което е ценил, още преди да срещне жена си. За един мъж е важно да се чувства, че не е ограничен, че все още има право да се среща с приятели, да практикува любимия си спорт. Да гледа футбол, да играе игри на компютъра – без претенции, скандали и осъждания от половинката. Отстъпете на любимия за малко и ще получите много повече в замяна.

Дайте възможност на мъжа до Вас да бъде силен. За всеки един мъж е важно да може да се грижи за своята нежна половина. Най-често такива грижи се проявяват в малките неща. Позволете му да бъде кавалер, да прояви загриженост и закрила. Много дами в съвременния свят непрекъснато се опитват да се състезават със силния пол, за да докажат своята сила и превъзходство.

Запазете чара си – за мъжа е важно да види жената до себе си, която знае как да се открои сред другите с нещо свое, специално. Не губете своята индивидуалност и не се опитвайте да бъдете като всички. Няма нужда от изкуствени устни, удължени мигли, само дрехи, които са на мода, бъдете себе си. Отпуснете се и спрете да имитирате другите. Слушайте сърцето си и бъдете това, което сте. Тази искреност и способността да бъдете себе си ще Ви позволи да бъдете изключителни и неподражаеми за Вашия мъж през целия семеен живот.

Обичайте себе си. Всеки знае популярното мнение, че докато човек не започне да обича себе си, никой друг също няма да го обича, тази истината трябва да се прилага и във връзката. Мъжът до Вас определено няма да иска да се отнася към Вас с нужното уважение и любов, докато не се научите да се приемате такива, каквито сте.

Колкото по-често се оплаквате от собствените си недостатъци, въздишате, оплаквате се от нещо, толкова по-пренебрежително някога любимият ще се отнася с вас. Никой не харесва песимистични хора, които винаги се оплакват и са недоволни от всичко. Научете се да се наслаждавате на света около вас. Да обичате собствения си външен вид, фигура, живот. И тогава не само мъжете, но и всички около винаги ще Ви гледат с други очи.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *