Психологическият експеримент, който ще промени живота ви към по-добро

Психологическият експеримент, който ще промени живота ви към по-добро

Кой не иска да промени живота си?

Дори всичко да ни е наред, ние ще търсим как да стане още по-добре. Може да звучи лесно, но на практика не е чак толкова. Сега ще разберем как да стане това.

Първата и най-важна стъпка е осъзнаването на факта, че трябва да променим начина си на мислене. Той контролира всичко останало, отбелязват от Обекти.

Напълно трябва да се изолираме и да не обръщаме внимание на негативното. Много натоварващо е постоянното сравнение с другите хората. Много важно е и да спрем да се оплакваме за щяло и нещяло. Ще кажете, че е твърде лесно да се каже. За това ще предложим един експеримент, който да помогне в това приключение.

Следвайки го, вие по-лесно ще пренастроите мисленето си към по-позитивното. Единственото нужно за експеримента е една лилава гривна. Поставете си за цел да я носите за период от 21 дни.

Всеки път, когато се оплачете от нещо, когато усетите негативни мисли в ума си, когато се ядосате, погледнете гривната и я прехвърлете на другата ръка. Щом я преместите, трябва да започнете да изброявате 21 дни отначало.

Психолозите са категорични, че лилавото като цвят успокоява мозъка, намалява раздразнението и напрежението.

Може би се чудите защо точно 21 дни?

Избран е период, който е достатъчно дълъг, но не и прекалено, за да се развие нов навик – НАВИКЪТ НА ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕНЕ! Лека-полека мозъкът ще се пренастрои към по-добро.

Не трябва да се учудвате, ако ви се налага доста често да сменяте ръката, на която е гривната, и да броите отначало. Голяма част от хората имат нужда от около 5-6 месеца, за да успеят да спазят условията в 21 последователни дни.

Абсолютно няма какво да загубите, ако опитате. Може да ползвате вече притежавана гривна или да си купите по-евтина такава. Не отнема никакво време и усилия, освен няколко секунди да преместите бижуто от другата страна.

Точно за това методът е разпространен сред психолози и хората, които се самоусъвършенстват. Изумително е как ефектът на малките неща се натрупва във времето и води до грандиозни резултати.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.