Не прибирайте от улицата чужди ключове, стара монета или друго от тези 5 неща! Ще си навлечете големи ядове

Не прибирайте от улицата чужди ключове, стара монета или друго от тези 5 неща! Ще си навлечете големи ядове

Всеки предмет, който някой притежава, поглъща частица от неговата енергия, от неговата същност. Това може да е положителна енергия, но може и да е отрицателната. Често предмети попиват негативността, нещастието, провала, болката и други подобни, от собственика си.
Именно заради това някои хора казват, че чуждите вещи могат да ни причинят нерадости

Заради това, когато видите нещо чуждо на улицата, замислете се дали да го вдигнете. Не знаете какъв е бил този човек и с какво е „облъчил“ предмета. Има няколко неща, които са особено рискови.
Старинни монети

Монетите са нещото, което най-често се намира на пътя. Изпадат от джобовете и портфейлите на хората. Нещо нормално в това забързано ежедневие. Има възможност обаче да не намерите обикновена стотинка, а древна монета. Тя може да пренася много негативизъм.

Свързва се с проклятия и стари магии. В другия случай обаче, ако монетата е повлияна от положителна енергия, тя се превръща в много силен амулет и талисман. В повечето случаи обаче, товарът на монетата е негативен.
Кукли и меки играчки

Това предупреждение е по-скоро към децата. Куклите се използват във всякакви верни и неверни ритуали, които са с цел негативно въздействие. Плюшените играчки също. Те попиват цялата тази злина и лоши намерения и могат да я пренесат навсякъде. Не е хубаво да носите такова нещо в дома си.
Бижута от злато или сребро

Благородните метали са много добри в абсорбирането на енергия от човека, който ги носи. Ако намерите верижка, брошка или пръстен на улицата, може да поемете всички нещастия на предишния собственик, когато вземете бижуто.
Ощепо темата
14 занаятчии, които се опитаха да направят нещо с ръцете си и определено резултатите впечатлиха всички
Знаеш ли защо всеки дом има своя специална миризма?
Остри предмети

Според хора, които проучват този тип въздействия, ножовете, шилата и другите подобни инструменти по-често не са изгубени, а изхвърлени. Този тип предмети абсорбират целия негатив от дома и пребиваващите в него. Даже има препоръка, когато си купим нов дом или чистим нашия, ако намерим трион, нож, шило или друго подобно, което не е наше – появило се е незнайно или е останало от поколенията, да го изхвърлим.

Например, ако използвате такава игла за шиене на дрехите си, вие ще ги напълните с енергията на игрлите. Същото става и, ако се ободете.
Ключове

Чужди ключове от земята на трябва да се взимат. Разбира се, ако ги намерим, ние искаме да ги вземем, за да ги върнем на собственика им. Трудно, да не кажа невъзможно, можем да се облагодетелстваме по някакъв начин. Окултисти обаче обясняват, че ключовете се използват постоянно за различни ритуали.

Използва се ключ, за да се заключат неприятностите на собственика и неговите нещастия. Този ключ се изхвърля. Не искаме да внасяме това в дома си?

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *