Лили Иванова: Не съм вегетарианка, но не съм яла колбаси от 1998 г., защото не знам какво има в продукта

Лили Иванова: Не съм вегетарианка, но не съм яла колбаси от 1998 г., защото не знам какво има в продукта

14 кокошки си е купила Лили Иванова. Те са от породата шуменска черна. Пернатите са дадени за отглеждане в екоферма, като певицата редовно им праща чували със зърно, за да могат да си хапват на воля.

В замяна Лили получава екояйца от кокошките, които фермерът, който ги отглежда, праща на звездата на родната естрада.

Изпълнителката на „Детелини“ е прословута със спартанския си начин на хранене, както с внимателното подбиране на храната, която консумира. В началото на лятото, когато всички изпълзяхме от къщите, певицата си направи вегатест, който доказа, че може да консумира на воля яйца и сирене и няма опасност да напълнее.

Според изследването Лили трябва да намали сладките и тестените продукти, които не се отразяват добре на талията и. „Аз така и така се лишавам постоянно от сладки неща. Торта ям само на рождения си ден, но това е моят избор. Никога не се оплаквам и не правя от това трагедии. Всъщност човек винаги трябва да се лишава от нещо в името на друго“, категорична е Лили.

Освен с яйца и сирене певицата се снабдявала и с биосуджук от Еленския Балкан, който хапвала само веднъж вмесеца. „Не съм вегетарианка, но не съм яла колбаси от 1998 г., защото не знам какво има в продукта“, сподели преди пандемията Иванова пред „България Днес“.

Повече от шест хиляди билета са продадени в Пловдив за двата концерта на Лили Иванова, които примата и нейния „Li Orchestra“ ще изнесат на Античния театър днес и утре. За първи път в кариерата си певицата прави два последователни концерта там. Това разказа за БТА Николай Недеков, асистент на примата. Поради огромния интерес от страна на публиката Пловдив е третият град с два концерта след Ловеч и Варна.

След 15 години пловдивската публика отново ще чуе хитът „Ветрове“. Той е изцяло с нов аранжимент, дело на известния пловдивски музикант Ангел Дюлгеров. „Студ“ и „Животът“ са песни, които Лили Иванова изпълнява отново в Националното турне 2022, допълни Недеков. Концертите в Пловдив са 14 и 15 по ред от началото на турнето.

„Li Orchestra“ са в състав: Ангел Дюлгеров, който изпълнява солата на китара, Орлин Цветанов на цигулката, Огнян Енев – на пиано, на тромпет и саксофон. На контрабас и бас китара е Веселин Веселинов, Росен Ватев – на ударните и перкусии, Иван Йорданов – Чери – китари и трио LaTiDa.

Националното турне на Лили Иванова, на което БТА е медиен партньор, започна в родния ѝ град Кубрат на 14 април и ще продължи до края на годината. След Пловдив турнето продължава на 24 август в Пазарджик. През октомври Лили Иванова ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември – в Шумен, Русе, Добрич. Кулминацията на турнето е в София на 4 декември.

/АКМ/

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *