4 основни правила, ако искате връзка без излишни драми

4 основни правила, ако искате връзка без излишни драми

5 супер лесни трика, които да използвате, когато се чувствате песимисти
Няколко лъжи, които всички казваме на себе си…

1. Управлявайте токсичните мисли за партньора си
Ако продължавате да си повтаряте, че е безотговорен или мързелив, как очаквате да се почувства? Определено зле! Един добър начин да се справите с подобни мисли е да проведете дълъг и подробен разговор със себе си.

2. Правете мили жестове от време на време
Това ще спаси връзката ви и ще ви направи по-близки един до друг. Не забравяйте да правите малки жестове за половинката всеки ден, като например да готвите любимото ястие, да направите масаж на гърба за няколко минути или да слушате музиката с половинката.

3. Обърнете внимание на проблемната употреба на алкохол или наркотици
Алкохолът и други вещества привидно могат да създадат успокояваща атмосфера, но масовата консумация определено ще предизвика неприятно поведение, драма и нефилтрирани думи, които нараняват през повечето време.

4. Стремете се към съпричастност, спокойствие и конструктивен разговор
Всеки път, когато срещнете проблем, трябва да споделите отговорността между. Ако продължите да се обвинявате един друг и и двамата избягвате отговорност, ще се създаде повече негативна енергия и драма.. Успокойте се, станете рационални и честни в разговорите с половинката. Колкото по-спокойно говорите, толкова по-малко сила има вашето его да унищожи всичко чрез драма.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *