Бойко Борисов си подари сакото на един от работниците на АМ „Хемус“

Бойко Борисов си подари сакото на един от работниците на АМ "Хемус"
0 Shares

Премиерът Бойко Борисов свали сакото си и го подари на един от работниците на АМ „Хемус“. Това се случи по време на инспекция там и живо включване във фейсбук.

По време на видеото двамата се шегуваха, като Борисов разказа, как на АМ „Струма“ един от работниците му се е „скарал“, че нищо не е направил за неговото село Света Петка, затова и още днес ще бъдат отделени 400 000 лв. за пътищата там.

В тази връзка той пита работника на „Хемус“ той какво ще иска. По-късно пък, строителят направи комплимент на премиера за сакото и той веднага го свали.

„Свалям ти и ти го давам. Само си взимам маската, но ти оставям запалка“, каза премиерът след като даде сакото си на мъжа и си тръгна.

Постъпката на Борисов бе посрещната от смях и ръкопляскане на работниците.

„Много е напреднала работата по АМ „Хемус“. Дължим го на строителите. Работят по тежки терени с голяма денивелация. Дори и по празниците. Благодарен съм им за труда.

А след днешното посещение на строящата се магистрала съм и с едно сако по-малко. Янислав си го хареса и аз му го подарих. Това е най-малкото, което работниците заслужават“, написа премиерът на профила си във фейсбук

Facebook Comments

0 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *