Ето го дома на Ангелкова! Бившата министърка рацъфна, след като напусна властта

Ето го дома на Ангелкова! Бившата министърка рацъфна, след като напусна властта
0 Shares

Превърналата се от грозно пате в изящен лебед след напускането на властта Николина Ангелкова го кара все по-освободено в последно време. Ексминистърката на туризма допусна последователите си в социалните мрежи и до дома си.

След серия селфита и фотосесии с новия си нос, Ангелкова позира няколко пъти с дъщеричката си. А сега реши да сподели фотоси от вкъщи и на любимото куче. Заради пандемията бившият министър работи у дома, откъдето провежда срещи и участва в онлайн конференции. И по този повод е превърнала трапезарията си в офис.

Домът на Ангелкова изглежда доста семплично в бяло, сиво, бежово и кафяво. Свежи картини красят стените, а през прозореца се вижда и уютна тераса, на която са сложени градински мебели.

Мнозина потребители на социалните мрежи, изказват учудване, че Николина, която по време на престоя си в кабинета демонстрира тоалети за половин милион лева, живее толкова скромно. Други пък побързаха да ги опровергаят, че Ангелкова съвсем не притежава само едно жилище, а кадрите са нарочно подбрани, за да не демонстрира излишен разкош.

Facebook Comments

0 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *