Нумеролог: Предстои преломен момент за човечеството

Нумеролог: Предстои преломен момент за човечеството
0 Shares

„2021-а ще бъде много по-хубава отколкото 2020-а. Ще е на 50% по-добра година от предишната“, каза любимата на Милен Цветков, нумерологът Милена Иванова в ефира на „Тази събота“. По думите й предстои преломен момент за човечеството и през 2021-а ще навлезем в нов кармичен цикъл, който ще пренареди световния ред и личния ни живот.

„В момента сме в един от най-положителните месеци – февруари. После е март, който е по-слаб. Най-добрите месеци са април, май, септември и ноември, а най-слабите – януари, март, юли, август и октомври“, казва Иванова. Според нея е по-важно какво ще повлече след себе си датата на изборите. „Тази дата в следващите четири години няма да е с най-добрите последствия, ще се въртим без изход“, казва нумерологът.

По думите й всяка дата привлича кармична инерция. Няма да може пак да постигнем максимума през 2021-а. Ще се въртим в затворен квадрат без изход. Четворката дава разболяване и психически проблеми.

Иванова предупреди, че 14 февруари – денят на влюбените – тази година не е подходящ за предлагане и сключване на брак. „Денят е по-подходящ за празнуване вкъщи. Ще е хубав с път на живота 3, по-добър от миналата година. Ще има възможност хората да са щастливи, да намерят баланс. Тези с леки дразги ще имат възможност за рестарт на отношенията“.

„Всеки, който не е направил нещо досега или не се е погрижил за бизнеса си, тази година ще може да го направи. Ако той сам не го пожелае, вибрацията на петицата ще го накара да го стори“, заяви Иванова.

„Годината ще е преходна, на приливи и отливи. Кармичният кръг приключва през декември. През 2022-а ще сме забравили всичко“, увери тя.

„Ако можех утре да кажа нещо на Милен Цветков, то е, че го обичам. На 14 февруари започна всичко – сериозната ни връзка и първата ни целувка. Това е специален ден за мен. Казах, че, когато съм готова, ще разкажа нещо повече“, каза още голямата любов на телевизионния водещ, загинал в катастрофа.

Facebook Comments

0 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *