Калин Сърменов след заявката на президента за втори мандат: Ако Радев е интелектуалец, аз не съм!

Калин Сърменов след заявката на президента за втори мандат: Ако Радев е интелектуалец, аз не съм!
0 Shares

Той пак ще е нашият президент! – категорична е снахата на Тато Маруся Мирчевска

„Странно ми е това желание на президента Румен Радев да се кандидатира за втори мандат за президент. Но щом има мерак, нека. Баща ми казваше: „И оно сака леб да руча“. Та и той така. Но най-страшното за мен е, че ще има хора, които да гласуват за него.

Румен Радев

Това ме притеснява повече от личното му желание за власт. Но пък в крайна сметка ние си заслужаваме всичко, което сами си направим. Защото друг така няма да ни го направи.“ Това сподели шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов, който също като доста актьорски имена бе изненадан от желанието за втори мандат на президента Румен Радев.

Калин Сърменов

„Интелектуалците щели да застанат зад него? Ами голям смях… Ако този човек се припознава с интелектуалците, аз моментално се отказвам да ме наричат така, ще стана друго – примерно рибар или ловец“, обясни още Сърменов. Освен него изненада, че отново иска да е на „Дондуков“ 2, изказаха и колеги на Сърменов – Антон Радичев и Ники Урумов.

Антон Радичев

„Интелектуалците няма да застанат зад него. По-скоро псевдоинтелектуалците. И то се доказа“, сподели Урумов.

На обратното мнение е бившата снаха на Тодор Живков – Маруся Мирчевска.

Маруся Мирчевска

„Радев пак ще е нашият президент“, написа вече станалата професор холивудска продуцентка в нета, а миналата година дори застана зад протестите срещу правителството с подписка. Самата Мирчевска от години живее в Щатите заедно със сина си, след като се разведе с наследника на Тато – Владимир. „Нищо че съм далеч, аз следя процесите в България и имам мнение за всичко“, твърди Маруся.

Facebook Comments

0 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *