Гърневски: След Стефан Стамболов само Бойко Борисов милее за България!

Гърневски: След Стефан Стамболов само Бойко Борисов милее за България!
0 Shares

Стефан Стамболов е построил цяла държава за пет години, във всички сфери на обществения живот и е дал тласък на България към Европа. Следват сто години застой, особено последните 70.

Тогава идва Бойко Борисов, който развива държавата, стабилизира я икономически и да я интегрира по европейски. Онова, което е мечтал Стамболов за бъдеще на България се осъществява в мандатите на Борисов. Това не са лозунги, а са реални числа и факти“, заяви по-рано пред журналисти народният представител и бивш кмет на Пловдив Спас Гърневски.

Той подчерта, че през последните години брутният вътрешен продукт е скочил три пъти, същото се отнася и за доходите на хората и социалните разходи на държавата. По думите му, Борисов е донесъл авторитет на България в Европа, а станата ни е лидер на Балканите.

Гърневски коментира и номинацията за депутати от ГЕРБ, която получи от кмета на Пловдив Здравко Димитров.

„Ако бъда поканен да участвам в листата ще приема, независимо на кое място, защото трябва да си помагаме. Номинациите тепърва започнаха, има още доста време докато приключат – някъде до 8 февруари е срокът. Убеден съм, че доста достойни хора ще бъдат номинирани и издигнати“, заяви Гърневски.

Източник: Пловдив 24

Facebook Comments

0 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *