Дариткова нападна Цветанов: Голямо разочарование е

Дариткова нападна Цветанов: Голямо разочарование е
0 Shares

Не ГЕРБ, а Цветан Цветанов работи в полза на ДПС. Това каза в студиото на bTV лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова. „Голямо разочарование е това, което виждаме сега като Цветан Цветанов“, коментира тя и допълни, че той е бил различен, когато е бил част от ГЕРБ.

В отговор на въпрос на водещия Антон Хекимян, Дариткова сподели, че след напускането си, бившият втори в партията на Бойко Борисов и е звънял по телефона. Цветанов ѝ се обаждал, за да я критикува заради медийните ѝ изяви. Той обаче така и не я поканил да се присъедини към неговата партия.

Дариткова коментира, че винаги може да се случи нещо, което да попречи на един избирател да стигне до избирателната секция. Думите ѝ бяха в отговор на хипотезата, че срокът от три дни, в които карантинираните могат да заявят, че искат да гласуват, няма да даде възможност на всички да се включат във вота.

Днес в пленарна зала ще стане ясно дали ГЕРБ ще подкрепи предложението на ДПС да се разрешат предизборните срещи на закрито, каза още Дариткова.

Facebook Comments

0 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *