Тодор от „Игри на волята“ го закърши здраво: Ще плаща 100 бона неустойка

Тодор от "Игри на волята" го закърши здраво: Ще плаща 100 бона неустойка
0 Shares

Покана за доброволно изпълнение от продуцентите на „Игри на волята“ е получил един от най-скандалните участници в шоуто Тодор Желязков-Табуретката. В 7-дневен срок той трябва да изплати рекордната неустойка в размер на 100 000 лева, съобщи Lupa.bg.

Поканата до него е пратена от адвоката на фирмата-продуцент на шоуто Милен Зарев. Изпълнителен продуцент на „Игри на волята“ е компанията „Олд Скуул“ на Нико Тупарев. С тази фирма, а не с Нова телевизия, участниците са имали договорни отношения.
Тодор Желязков ще бъде съден затова, че е нарушил договора си, издавайки подробности „от кухнята“ на предаването.

Поводът са серия от разкрития, които бурагазлията направи относно „Игри на волята“. По думите му условията в предаването са били ужасни и по никакъв начин не отговаряли на посоченото по договора. Освен това, не била предоставена необходима медицинска помощ. Бургазлията си позволи и серия от упреци и лични нападки към хора от екипа на продукцията.

Тодор бил предупреден от продуцентите да не разказва какво се случва в предаването, но въпреки това той продължил да коментира в социалните мрежи и медиите клюки от вътре. Така се стигнало и до нотариалната покана с исканото обезщетение. В договора, който е подписал преди да влезе в „Игри на волята“, изрично е упоменато, че няма право да коментира публично детайли от престоя си в риалитито.

В 6-минутно видео, публикувано във Фейсбук страницата на Петър Низамов-Перата, Тошко и скандалният ловец на мигранти твърдят, че това е опит за изнудване на бившия участник. „И аз ще си наема адвокат, няма да оставя тази работа така. Те ме изнудват!“, репчи се Тодор.
Тодор Желязков гневен на „Игри на волята“: Два месеца се блъсках да им направя шоуто, но не бях удобен

Ето какво разкри още през декември миналата година в публичното пространство Тодор Желязков, с което си навлече гнева на продуцентите.

Атрактивен участник съм, заради това ме взеха, но сега не искат дори да ме пуснат на живо, гневи се Табуретката
Бургазлията Тодор Желязков, известен с прозвището Табуретката, атакува продуцентите на риалити формата „Игри на волята” в 10-минутно видео в Инстаграм.

Желязков, който бе определен за един от най-противоречивите участници във формата, е убеден, че два месеца той е държал интереса към приключенското предаване, „блъскал се и направил шоуто“, но те били неуважителни към персоната му.
Поводът да се разгневи е гостуването на Екатерина, друг ог участниците във формата, при Гала.

„Нея я пускат на живо, а мен искаха да ме излъчват на запис. Отказах им, защото знаех, че няма да пуснат това, което им кажа. Честните хора не ги искат никъде. Това е точният пример! Вижте Катенцето къде е – в студиото, а на мен ми се обадиха и ми казаха, че ще ме снимат на запис. Отказах им! Това е несериозно”, гневи се Желязков.

Той се чувства дискриминиран, смята че не го пускат директно в ефир, защото можел да каже нещо, което да не харесват.
„Вие направо ударихте дъното! Много съм потресен. Но аз ще ги оправя, много смешна работа маняченца и манячки”, коментира с приятелите си в социалната мрежа той.
Според него в предаването съвсем тенденциозно му бил представен друг образ. Той смята, че говорил много хубави неща, които обаче били отрязани.

„Останаха само тези реплики, които ми подадоха те, защото много често ми подаваха реплики, казват ми да кажа нещо и аз го казвам, а те вкарват само това. Да са живи и здрави! Още повече ми отвориха очите, даже ми отвориха третото око”, допълни Табуретката.
Той се зарича да не изтрие видеото от инстаграм профила си, с което разкрива своята истина за формата и анонсира, че ще вдигне завесата и около други истини в шоуто.

Facebook Comments

0 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *