168 часа: Бивш зам. министър на отбраната на България: Шефът на разкопките на Царичина говореше с извънземните и водеше записки

168 часа: Бивш зам. министър на отбраната на България: Шефът на разкопките на Царичина говореше с извънземните и водеше записки
0 Shares

Какво се крие на дъното на Царичина дупка?

Тази мистерия витае десетки години след струващата милиони операция.

Шефът на операцията по разкопките в Царичина ген. Любомир Динев старателно си е записвал разговори с извънземната цивилизация, каза пред “168 часа” Никола Даскалов, зам.-министър на отбраната в правителството на Филип Димитров. Според него диалозите се водели с посредничеството на екстрасенса Елисавета Логинова.

“Тефтерчето му не беше голямо. Нямаше никакви йероглифи, само текст на български. Ген. Динев ми го показа, прочете ми няколко неща и си го прибра. Не си спомням конкретика, но помня, че имаше имитация на старобългарско звучене в отговорите, които са получавали от извънземните”, засмя се Даскалов. Според него това бил големият въпрос: “Защо тази чужда цивилизация като знае български не вземе да ни каже в прав текст каквото има да ни казва, а ни принуждава да копаем като побъркани?”

Досега няма яснота къде изчезват и тетрадките на Логинова.

“В петте тетрадки на Логинова имаше най-различни картинки, имитации на йероглифи, по някоя арабска или римска цифра, въобще там имаше всичко – спомня си Даскалов. – Аз лично не съм им ги вземал – единствения човек, на когото е можела да ги даде, е бил ген. Динев. Вярно е, че по едно време Динев носеше със себе си тези тетрадки, но наистина не знам какво е станало с тях. Единственото, което е ясно, е, че 16-те милиона са изчезнали около разкопките и някои са усетили финансовата перспективност на проекта.”

Продължение в https://www.168chasa.bg/article/9437543?

Facebook Comments

0 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *