Румен Радев се раздели с жена си?

Румен Радев се раздели с жена си?

Сплотеното иначе президентско семейство преживява криза

Вече трети месец държавният глава и Първата дама не живеят под един покрив. Според нашият информатор раздялата е временна и е инспирирана от недобре обмислени действия на Десислава Радева в социалните мрежи и влизането й в безсмислени конфликти.

„Ще се съберат отново, това е сигурно. Просто в момента генералът има нужда да е концентриран, а не да хаби енергия в потушаване на фейсбук драми”, обясни компетентният източник на Lupa.bg.

Потвърждение за разлъката дойде от самата Десислава Радева, която, иначе супер активна в социалните мрежи, близо три месеца не е обелила и дума онлайн.

Последният пост на Първата дама е от 23 март с клип на канадския премиер Джъстин Трюдо. Оттогава Десислава Радева пази пълна интернет тишина.

Второ доказателство за временната буря в президентския рай пък даде самият Румен Радев. Утре, на 18 юни, президентът ще навърши 57 години. До момента личният празник държавният глава честваше само в компанията на своята съпруга.

Сега обаче ЧРД-то ще премине по нов график – генералът ще посети Перник за среща с кмета Станислав Владимиров в сградата на общината. След спявката на четири очи двамата ще се разходят из миньорския град.

Местната власт в лицето на БСП кмета ще връчи на Румен Радев подарък за празника.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *