За ДВА зодиакални знака 2021 година ще бъде ЗЛАТНАТА година – Топ астроложката Анджела Пърл ги нарече щастливците на годината

За ДВА зодиакални знака 2021 година ще бъде ЗЛАТНАТА година – Топ астроложката Анджела Пърл ги нарече щастливците на годината

Юпитер е в знака Водолей и това е добро начало на годината, казва Анджела Пърл. Според нея два знака – Водолей и Риби ще станат щастливците на годината.

Тя обяснява това с факта, че Юпитер от Водолей ще влезе в знака Риби, макар и за кратко (от 14 май до 28 юли), а след това ще се върне обратно в съзвездието Водолей, където ще остане до края на декември 2021 година.

Юпитер символизира късмет, неочаквана възможност, дар на съдбата, както и растеж, включително във финансовата сфера и това ще се отрази на всички знаци на зодиака.

Овен

Юпитер за Овен ще бъде в 11 и 12 дом на хороскопа. От 14 май до края на юли той ще се премести в 12 дом и след това ще се върне на 11. Това означава, че е възможно увеличаване на семейството – например брак (евентуално повторен) и раждане на дете, както и увеличаване на броя на приятелите. Бизнесът определено ще донесе печалба, Юпитер ще подкрепи ново начинание. Това е и подходящ момент за емиграция, пътуване в чужбина и наследяване.

Телец

Юпитер е в 10-11 къщи на хороскопа. 10-ти дом е статус, кариерно израстване. Астрологът вижда в хороскопа на Телец сключването на брак, раждането на дете, както и успех в професионалната сфера – получаване на диплома, популярност, нова длъжност. 11-ти дом показва печалба и тя ще се отнася за всичко: деца, финанси, срещи с влиятелни хора.

„Можете да станете ръководител на бизнес и бързо да печелите от него“, съветва Анжела Пърл Телец.

Близнаци

Юпитер в 9-10 къщи. 9-ти дом е пътуване в чужбина, както и образование, повишение и кариерно израстване. Най-успешният период за Близнаци ще продължи от средата на май до края на юни. По това време са възможни запознанства с чужденци и брак (смяна на статута).

Рак

Юпитер в 8-9 къщи. 8-ми дом е придобиването на външна привлекателност, както и големи пари. „Можете да спечелите добри пари, но парите ще дойдат на една голяма сума“, казва Анджела. Притокът на финанси не е непременно заплата, той може да бъде и наследство, победа в съда (разделяне на имуществото), държавна помощ, застрахователни плащания. Това могат да бъдат и чужди пари – например средствата на партньор, който иска да инвестира в проект, стартиран от Рак. Също така, за хората от този знак се очакват пътувания, включително пътувания в чужбина.

Лъв

Юпитер в 7-8 къщи. 7-ми дом е домът на брака – ще има или нов брак, или лесен развод и получаване на големи издръжки и печалба от разделянето на имуществото. Лъв няма да има недостиг на партньори както в романтични отношения, така и в делови контакти. Те ще се възползват значително от някое важно запознанство. Астрологът предсказва успешни бизнес договори и изгодни сделки за Лъв. Може би раждането на второ дете, както и победа в съда или в състезания. Основният финансов приток се очаква от средата на май до края на юли.

Дева

Юпитер в 6-7 къщи. 6-ти дом е работа. Девите чакат оферти за добра работа, или повишение, или просто добър вариант за работа

„Не вземайте повече, отколкото можете“, съветва ги Анджела. Тя отбелязва, че ако започне своя бизнес, Дева чака помощ от съмишленици. Възможно е също нещо добро да се случи в областта на здравето. Например получавате членство във фитнес зала. От средата на май до края на юли ще се случи събитие, свързано с връзките – брак, раждане на дете, романтична среща.

Везни

Юпитер в 5-6 къщи от хороскопа. 5-ти дом е любов и романтика, както и деца – много е вероятно Везни да станат родители. Също така съдбата ще им хвърли ценен подарък – бижу, кола, апартамент или нещо друго скъпо. Може да бъде и печелене от лотарията и печелене на състезания. Според Анджела 2021 г. ще бъде година на вдъхновение и творчество за Везните, хобито им ще бъде печеленето на пари. 6-ти дом е нова работа или нов начин на живот, по-удобен и съобразен с идеята за щастлив живот. Това може да бъде и отваряне на бизнес или нова по-висока позиция.

Скорпион

Юпитер в 4-5 къщи. За Скорпионите това е подобряване на условията на живот и като цяло успех по всички въпроси, свързани с недвижимите имоти. Те също могат да изчакат преместване в друг град или в друга държава. Разширяване на семейството: брак, дете, нова сериозна връзка – всичко това очаква Скорпионите през 2021 година.

Стрелец

Юпитер в 3-4 къщи. Това са пътувания и всичко свързано с транспортни средства. Според Анжела Пърл хората от този знак или ще пътуват, или ще се движат и ще купуват ново оборудване, включително автомобили.

„Изучаването на нови умения – ще започнете да научавате нещо и вашият социален кръг ще се разшири значително. Ще има голям брой нови познанства, включително много полезни“, обещава астрологът на Стрелец. Гарантиран им е и късмет в недвижими имоти, включително преместване в друга къща.

Козирози

Юпитер в паричния сектор, това е 2-3 къща. Това местоположение на планетата обещава финансов растеж и подобряване на паричната ситуация. Козирозите могат да станат ръководител на бизнеса или да си намерят нова, по-високоплатена работа. По един или друг начин, но парите определено ще дойдат при тях – или като инвестиция, или като помощ, или като печалба. Нови сериозни контакти, получаване на някои важни документи, пътуване или преместване, смяна на кола (или покупка, или подарък) – всичко това очаква Козирозите през 2021 година.

Водолей

Юпитер в 1-2 къщи. Това означава, че желанията за външен вид ще се сбъднат, например ще бъде лесно да отслабнете. 1 дом в астрологията отговаря за изпълнението: Водолеите ще намерят себе си, ще определят целите си и ще вземат важно решение. Всяко начинание в областта на парите ще бъде успешно за тях. Астрологът обещава, че Водолеите ще получат ново финансово ниво от средата на май, когато Юпитер навлезе в сектора на богатството, а през лятото количеството пари в портфейлите им ще се увеличи значително. 2022 г. ще бъде фискална година за Водолея. Брак, запознанства и партньорство – всичко това ще бъде успешно и печелившо.

Риба

Юпитер в 12 и 1 къщи. Подобно състояние на планетата ще донесе на Рибите освобождение от минали проблеми – предварително отправените желания ще се сбъднат и в същото време ще се появят нови възможности. Късметът очаква Рибите в бъдеще. 2022 г. ще бъде година на късмета, а 2023 г. ще бъде година на парите за тях. Според Анджела щастливият период за Риби ще започне през май 2021 г. и ще продължи до края на 2023 година.

„Ще намерите това, което искате да направите, или ще се присъедините към общност. Като алтернатива ще се преместите в далечна страна или ще са дълги пътувания за работа или учене. Има голяма вероятност за наследство. Рибите ще имат добър бизнес старт, ако той ще бъде свързано с туризма или езотериката.

Източник: За жената

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *