Глория е приета във ВМА

Глория е приета във ВМА
0 Shares

Една от най-големите звезди на българския попфолк е приета в болница. Примата на популярната музика Глория постъпи във ВМА заради коронавирус, написа Стандарт.

Броени дни, след като направи равносметката си за отминалата година и съобщи, че посреща новата под знака на COVID-19, певицата призна, че се е наложило да бъде хоспитализирана.

“Мислех, че ще се справя сама и с това, но не успях. От вчера съм на лечение във ВМА. Не се бавете, защото всеки час е от значение и всичко се развива много бързо. Бог и лекарите да ми помагат!“, призова изпълнителката на „Крепост“, която съвсем скоро ще чуе първия плач и на своето внуче.

“Тази година беше много по-различна от всички останали! Видяхме истинските лица на много хора! Кой е предател и кой приятел! Година на важни и трудни решения! Много хора излязоха от живота ми и им благодаря, че направиха място за по-доброто! Чакаме с нетърпение новия член на нашето семейство! Никой не може да ме накара да спра да се усмихвам и да вярвам в хубавите неща, които предстоят!“, казва още Глория.

Facebook Comments

0 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *